AKTUELLA BAND

Band/artister 2023

Våra sponsorer:

Fredag 26 maj 2023

Helena och Birgitta

Denna glada duo bjuder på svenska låtar. Kanske några vi känner igen och kan sjunga med i!?


Fredag ca 19.00 

Marcus Silva Music UF

Marcus Hermansson da Silva driver ett UF-företag som trubadur. Marcus är en lovande sångare och låtskrivare på AMB-gymnasiet i Tingsryd. Han kommer att framföra både egna låtar och covers.

Fredag ca 20.00

Musikquiz med Roosy

Missa inte musikquizet med Roosy! Full fart med händerna i taket! Var aktiv och kunnig så har du chans på priser. Häng på!

Fredag ca 21.00

JGA Skog AB

Kronocon AB


Lördag 27 maj 2023

Adam Blomdahl

Vi blir underhållna av Adam Blomdahl.

Lördag ca 16:30


Katarina Eriksson

Rara, underbara Katarina! Åter igen får vi höra Kattas ljuva stämma! Kanske lockar hon med sig någon av sönerna upp på scen.

Lördag ca 17:00

Sandahls

Tobias Sandahl med döttrarna Ida och Alva. Säkert en och annan skön countrylåt!

Lördag ca 17:30

Crux

Ett gäng från Linköping kommer och spelar rock! Kristoffer Persson, Markus Lourie, Linnea Vestgöte och Jonathan Persson.


Lördag ca 18:15

Ola Aurell

Etablerad både på den svenska visscenen och som sjungande ståuppkomiker. Han har kallats allt från "geni" och "den där sjuke jäveln" till han som fört visan in i 2000-talet. Olämpligt, äckligt eller helt enkelt galet roligt!  


Lördag ca 19.00

Kranium

Fullt ös på stora scenen med dödsmetall bandet Kranium. Mycket lovande ungdomar som redan håller på att spela in sin andra platta!


Lördag ca 21.00

Allsång

Vi fyller lungorna och tar i från tårna när vi alla sjungor för full hals i en stunds allsång tillsammans med Anton Lauren Sellgren.


Lördag ca 21.45

Förbandet var bättre

Vi ger järnet i Bonnastomps sista programpunkt. Fullt ös från Stora scenen med  rock och en och annan power ballad. Tobias Sandahl, Stefan Fransson, Magnus Gustafsson, Anders Johansson, Per Carlsson.


Lördag ca 22.30

Våra sponsorer:

JGA Skog AB

Kronocon AB